Grøn Gruppe Stevns forvandler skrot til genbrug

Vil du være med til at skabe mindre skrot og mere genbrug? Og har du en defekt ting, som kan repareres?

Eller har du brug for inspiration til, hvordan du kan energieffektivisere dit hus?

Så kan Grøn Gruppe Stevns hjælpe dig – ganske gratis!

Kig forbi her:
Alle mandage kl. 18-20 på Hårlev Bibliotek!
Grøn-Genbrug-e1555477940223

Grøn Genbrug og Energi Info-Café

I vores reparationsværksted Grøn Genbrug gør vi vores bedste for at hjælpe alle borgere på Stevns, omegn og resten af Sjælland med at reparere jeres defekte ting, så de kan blive til nytte og gavn i lang tid fremover.

I vores Energi Info-Café inspirerer og giver vi gode råd om, hvordan du kan energieffektivisere dit hus og dermed spare på varmen – til gavn for både din pengepung og klimaet.

Sammen kan vi skabe et mere bæredygtigt lokalsamfund i Stevns, med mindre skrot, mere genbrug og bedre boliger.

 

Kom forbi – og vær med

Vi holder til i MakerSpace-lokalet på Hårlev Bibliotek – her er du velkommen til at kigge forbi hver mandag med dine defekte ting.

Har du lyst til at være med i Grøn Gruppe Stevns, så kom forbi til en kop kaffe og en snak. Du er også velkommen til at skrive eller ringe til os – læs mere under Vær med

Snart begynder vi også at samarbejde med Hårlev Genbrugsplads. Det fortæller vi mere om her på siden til efteråret 2021.

 

Stevns-video

Åbningstider

Hver mandag: 18:00 - 20:00

Find os her

  • Hårlev Bibliotek
  • Bredgade 1
  • 4652 Hårlev

 

Hvem er Grøn Gruppe Stevns?

Vi er en gruppe af – primært – ældre herrer på 60+ med livslang erfaring og passion for reparationer og energieffektivisering – og en stor interesse for klima, bæredygtighed og genbrug.

Med en praktisk tilgang og øje for det lokale sætter vi fokus på den grønne sag gennem vores energivejledning og reparationsværksted.

I dag køber vi mere end nogensinde før – men vi smider også mere ud. Når noget går i stykker, bruger vi for det meste ikke tid og energi på at reparere det. Ofte er det også billigere at købe nyt.

Samtidigt stiger temperaturen, der kommer oftere storm og oversvømmelser – ikke bare i Danmark, men over hele jordkloden. Vi kan ikke længere bare se på, at det sker – vi må gøre noget.

I Grøn Gruppe Stevns gør vi hvad vi kan – og du kan være med.

Recycle - trashcan
Scroll til toppen